Badstraat 38 - 2225 BM Katwijk - Tel: 0714072127 - Postadres: Postbus 74 - 2220 AB Katwijk - email:

Kinderfeestje

Ons aanbod van een kinderfeestje à 4,95 p.p. houdt in:

Tussen 1 en 2 uur poolen of darten, al naar gelang de zin van de kinderen. Het eten dat wij aanbieden is een bord friet aangevuld met een keuze uit frikandel, kroket, 3 kipnuggets of 3 mini-kaassoufflés. Het drinken in het arrangement bestaat uit sinas, cola of 7-up. Voor andere drankjes wordt eventueel een meerprijs in rekening gebracht. Voor 1 euro extra per kind serveren we onbeperkt limonade.

Met het mogelijk afdekken van onze pooltafels creëren we hele grote tafels waaraan niet alleen gegeten kan worden door een grote groep kinderen maar waarop wellicht ook een door de bezoekers zelf in te vullen activiteit verricht kan worden voor bijvoorbeeld kinderen die niet van poolen of darten houden, of in combinatie daarmee als je de hele middag ‘onder de panne wil zijn’.

Onze advies minimumleeftijd voor poolen en darten is 8 jaar, hangt ook een beetje van de lengte van de kinderen af. Begeleiding door een volwassene is voor ons een must.

Kinderfeestjes kunnen op woensdag van 15.00 tot 18.00 uur worden georganiseerd, andere middagen in overleg. Reserveren is gewenst.


Alle informatie gegeven op www.thepocket.nl is onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden verbonden. © 2007-2016 The Pocket