Badstraat 38 - 2225 BM Katwijk - Tel: 0714072127 - Postadres: Postbus 74 - 2220 AB Katwijk - email:

Muntactie

Profiteer van onze Muntactie

Bij besteding - alleen in combinatie met de huur van een pool- of snookertafel - krijg je een kortingsmunt

Bij 10 euro: 1 munt
Bij 25 euro: 2 munten
Bij 50 euro: 3 munten

Munten worden uitgegeven op donderdag, vrijdag en zaterdag. Inleveren op deze dagen kan niet.

Kortingsmunt wordt nu ook toegangsmunt zaterdagnacht

Enkele weken geleden is er al vermeld dat de drukte van Stairs op zaterdagnacht - en als gevolg daarvan de overloop naar
The Pocket - nogal wat ongemak bezorgt voor de late vaste klanten van The Pocket.
Zij kunnen er vaak niet meer in omdat The Pocket aan de brandweernorm zit wat betreft het maximum aantal bezoekers.
Uiteraard is The Pocket niet vies van extra klandizie maar het is wel vervelend dat een behoorlijk aantal vaste klanten The Pocket niet meer in kunnen terwijl er minstens zoveel klanten al in The Pocket zijn die er eigenlijk helemaal niet willen zijn.
Zij komen The Pocket binnen en gaan onmiddellijk in de gang of op de trap staan wachten tot het tussenluik opengaat en ze Stairs in kunnen.
Het zijn deze bezoekers waar The Pocket in het nieuwe jaar op zaterdagnacht een drempel voor gaat opwerpen. Een korte uitleg:

Op het moment dat Stairs haar deuren sluit omdat het maximum aantal bezoekers bereikt is zal The Pocket 5 euro entree p.p. gaan heffen. Met de huidige drukte betekent dat ongeveer vanaf 00.30 uur.
Voor dit entreegeld krijgt de bezoeker een groene munt die 5 euro waard is bij alle bestedingen in The Pocket. Let wel, er wordt geen contant geld retour gegeven. Dus als je één consumptie wilt hebben is het duur betaald met zo'n munt. Dan kun je 'm beter bewaren voor een andere keer. Je kunt er ook geen wisselgeld voor de sigarettenautomaat of de gokkast voor krijgen.
De munten zijn alle dagen geldig.
Vrijgesteld van entreegeld zijn munthouders, oftewel bezoekers die in het bezit zijn van een groene of een gele munt.
De gele munten zijn kortingsmunten op de tafelhuur op zondag t/m woensdag en worden weggegeven in The Pocket op donderdag, vrijdag en zaterdag bij besteding van een bepaald bedrag in combinatie met de huur van een pool- of snookertafel.
De groene munten worden dus verkocht aan de deur als Stairs vol zit. Als bezoekers gebruik maken van de gele munt op zaterdagnacht moet deze wel worden ingeleverd. Maar de koop van een groene munt is dan niet meer nodig. Het betalen van entree kan uitsluitend met contant geld, er is geen pinapparaat bij de deur!
Als je al deze poespas wilt ontlopen moet je gewoon wat eerder naar The Pocket of naar Stairs.


Alle informatie gegeven op www.thepocket.nl is onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden verbonden. © 2007-2017 The Pocket